Egyebek

7 tudományos ok, amiért mindennap érdemes szexelni

  • Csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát. A gyakrabban ejakuláló férfiaknál akár 22%-kal kisebb a prosztatarák megjelenésének valószínűsége.
  • Csökken a megfázásos betegségek kialakulása. A hetente legalább kétszer szeretkező embereknél sokkal több immunoglobulin A típusú antigén termelődik, amelyek a megfázás és az influenza leküzdésében segédkeznek. Gondoljunk csak bele, milyen egészségesek lehetnénk, ha a hét minden napján szeretkeznénk…
  • Segít megszabadulni a szörnyű menstruációs görcsöktől. 1900 nőből 9% kizárólag azért maszturbál, hogy elkerülje a menstruációs görcsöket. Képtelenség, hogy az a sok önkielégítés káros hatást gyakorolna a nőkre.
  • A gyakori szex mellett sokkal könnyebb teherbe esni. Egy termékenységgel és sterilitással foglalkozó friss tanulmányból kiderült, hogy a napi rendszerességű együttlét felkészíti az immunrendszert a várandósságra, így megnövelve a teherbe esés valószínűségét.

  • Csökkenti a vérnyomást és megelőzi a felesleges stresszt. A közösülés segít a vérnyomáscsökkentésben, leküzdi a stresszt és segít nyugodtabbnak lenni a nemi életet egyáltalán nem élő, vagy csak maszturbáló embereknél. Ez bizony nem rossz.
  • A szex intelligensebbé tesz. Számtalan tanulmányban megfigyelték már, hogy a gyakrabban közösülő egerek és patkányok kevésbé idegesek. Mivel a stressz csökkenti az agy teljesítő képességét, ezért a nyugodtabb állatok sokkal intelligensebbek voltak.
  • A mindennapos szex mellett tehát termékenyebbé válhat az ember, hosszabb ideig élhet, kevesebbszer betegszik meg és jóval intelligensebb lehet. A szex tulajdonképpen szuperhőssé változtat mindenkit.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.