featured, Nőknek

Black Mask – kiváló megoldás a problémás arcbőr kezelésére

A problémás bőr, kortól és nemtől függetlenül rengeteg embert érint. Ez a kellemetlen jelenség leginkább a fiatal lányoknál és fiúknál, valamint a stresszes munkakörülményben dolgozóknál fordul elő. A hormonális változások az arcbőrt sérülékennyé, mitesszeressé, pattanásossá és gyulladásra hajlamossá teszik. A fizikai munkát végző (növények gondozása, gyári munka, stb.) embereknél sokkal gyakoribb a por és a különböző szennyeződések lerakódása és felgyülemlése, amely később gyulladást és kiütést eredményez a bőrön.

E sokakat érintő probléma megoldására, a szakértők és a kozmetikusok kifejlesztettek egy új terméket, a Black Mask-ot. Ez a szén alapú arcpakolás teli van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. A készítmény minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az organikus összetevőkből készült Black Mask állaga kivételesen rugalmas és könnyű. Az arcra helyezést követően,  a termék védőréteget képez a bőrön, mélyen behatol annak rétegeibe és megtisztítja azt. A Black Mask rendszeres használata egészségessé és gyönyörűvé varázsolja az arcbőrt. A termék alkalmazása során a különböző bőrhibák, az aknék, a pattanások és mitesszerek teljesen eltűnnek.

A Black Mask tulajdonságai:

  1. Megköti a káros anyagokat;
  2. Eltávolítja a méreganyagokat;
  3. Ásványi anyagokkal és vitaminokkal látja el a bőrt;
  4. Serkenti a sejtanyagcsere folyamatokat;
  5. Gyulladáscsökkentő hatású;
  6. Eltünteti a mitesszereket és a pattanásokat;
  7. Kisimítja az apróbb ráncokat;
  8. Csökkenti a duzzanatot, az irritációt és a bőr egészségtelen zsírosodását;
  9. Összehúzza a pórusokat;
  10. Javítja a bőr színét.

A maszk legfőbb alkotóeleme, a szén adja a termék fekete színét. Nemrégiben, különböző egészségügyi szakértők kezdték el tanulmányozni ennek a kiváló antioxidáns összetevőnek a terápiás hatását. Kiderült, hogy a szén nem csupán megtisztítja a bőr mélyebb rétegeit a különböző szennyeződésektől, hanem gyulladáscsökkentő hatású, kiszárítja a pattanásokat és serkenti a sejtanyagcserét.

A Black Mask használata

A gyulladások és a különböző bőrproblémák kezelésére, a maszk heti 2-3-szoros alkalmazása ajánlott.

A termék felhelyezése előtt, célszerű alaposan megtisztítani az arcbőrt, és hagyni, hogy az teljesen megszáradjon. Ezt követően, a maszkot a szem környékét elkerülve kell szétoszlatni, majd 10-15 percig az arcon hagyni.

A tisztító hatás megnövelésének érdekében, a készítmény felhelyezése előtt érdemes melegvizes borogatással felpuhítani az arcot – ez a folyamat kitágítja a pórusokat. A kamilla, a körömvirág és a zsálya használata tökéletesen megfelel erre a célra.

A Black Mask bármilyen bőrtípusra alkalmazható.

Észrevételek

A nagyon száraz, hámlásra hajlamos bőr több táplálást és hidratálást igényel. Az ilyen problémák kiküszöbölésére, a hidratálók mellett, a friss uborka vagy a mézes-tejfölös pakolás használata is tökéletesen megfelel. A Black Mask rendszeres használata mellett nincs szükség a hidratálók gyakori alkalmazására, hiszen a termékben lévő összetevők hatékonyan táplálják és látják el a bőrt a különféle hasznos anyagokkal.

A Black Mask hatékonysága

A termék már az első használat után láthatóan csökkenti a mitesszerek és a pattanások számát. A bőr egyenletesebbé és egészségesebbé válik, a piros foltok elhalványulnak.

A már több országban is népszerű Black Mask hatékonyságáról és kitűnő minőségéről rengeteg pozitív vásárlói visszajelzés érkezett. A készítményt bárki megvásárolhatja, aki szeretne megszabadulni a bőrproblémáitól.

A Black Mask további előnyei

A maszk rendszeres használata mellett csökken a bőr zsírossága. A pórusok a bőr alatti kosz és zsír felgyülemlésétől tömődnek el. Ez később a bőr begyulladását, valamint a mitesszerek és pattanások megjelenését eredményezheti. Az ilyen kitüremkedések nyomkodása további fertőzésekhez vezethet, vagy ami még gyakoribb, maradandó sebeket hagyhat maga után.

A Black Mask képes mélyen behatolni a pórusokba, semlegesíti a méreganyagokat és a szennyeződéseket, valamint értékes tápanyagokkal látja el a bőrt.

Más maszkokkal ellentétben, a Black Mask-ot könnyen, fájdalommentesen, a bőr megsértése nélkül lehet eltávolítani.

A mindennapjainkra jellemző negatív környezeti tényezők és a rossz minőségű víz miatt, a kozmetikusok a termék rendszeres használatát ajánlják mindenkinek. A Black Mask tökéletes a kozmetikai és terápiás hatású bőrápolók helyettesítésére. Zsíros bőr esetében, megelőzésként heti kétszeri, míg a száraz bőrtípusúaknak pedig a termék heti egyszeri alkalmazása bőven elegendő.

A maszk csupán egyhavi használatával, a bőr oxigénellátása és sejtanyagcseréje kiváló lesz, így az arc elbűvölővé válik.

Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.