featured, Férfiaknak, Nőknek

Egy páratlan hajápoló termék – Bliss Hair hajszesz

Nem sok ember büszkélkedhet természetesen dús, gyönyörű hosszú hajjal. A mai hajápoló készítmények gyártói számtalan terméket kínálnak, amelyek megőrzik haja egészségét és szépségét. A szomorú igazság azonban az, hogy ezeknek a termékeknek a nagy része képtelen megfelelni a minőségi elvárásoknak. Megérkezett a kiváló Bliss Hair hajszesz, amitől haja ismét új erőre kap. A hajszesz táplálja az elvékonyodott, elgyengült hajtincseket és új, erősebb hajszálak növekedésének serkentésével állítja helyre haja tartását. Ez a számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkező, korszerű gyógykészítmény a fejbőr és a haj kiemelkedő mértékű javulását teszi lehetővé.

A Hendel vállalat terméke a lehető legalaposabb ápoltságot biztosítja fürtjeinek és fejbőrének. Használata az Ön számára is nélkülözhetetlen, amennyiben:

  • hajszálai elvékonyodtak, elgyengültek;
  • fejbőre az átlagosnál érzékenyebb;
  • erős hajhullásban szenved.

A termék (rendszeres használat mellett) rendkívül rövid idő alatt képes haja állapotán jelentős javulást elérni. Kényelmes kialakítású flakonja és a folyékony állaga lehetővé teszi, hogy gazdaságosan, egyenletesen eloszlatva alkalmazhassa a Bliss Hair hajszeszt haja teljes felületén.

A forradalmian új gyógykészítmény használata

A haj növekedését elősegítő hajszesz egyszerű használatának köszönhetően az otthoni hajápolás még sosem volt ennyire kényelmes. Villámgyors használata időt és energiát spórol Önnek, és a szer alkalmazására vonatkozó útmutatót sem túl bonyolult követni.

Használati útmutató:

  • mosást követően alaposan szárítsa meg haját egy törölközővel;
  • masszírozó mozdulatokkal juttassa fel a készítményt hajára és fejbőrére;
  • ezután nem szükséges kimosnia hajából a Bliss Hair-t;
  • és nincs akadálya hajszárító vagy más hajformázó eszköz használatának sem.

A lehető leggyorsabb eredmény elérése érdekében szükségszerű a termék rendszeres, heti 3-4-szeri alkalmazása egy minimális időtartamú, két hónapos kezelés keretén belül. A Bliss Hair megrendelhető a gyártó hivatalos webáruházából.

A hajerősítő készítmény összetevői

A hajkozmetikum összetevői között olyan hasznos hatóanyagokat találunk, amelyek az alábbi problémákra kínálnak gyógyírt:

  • erős hajhullás, részleges vagy teljes kopaszság;
  • elgyengült, károsodott hajtincsek;
  • lassú hajnövekedés.

A Bliss Hair rendszeres használata felgyorsítja a haj növekedését, ápolja a fejbőrt és regenerálja a gyenge, élettelen hajszálakat. A lassan növő szőrtüszők aktiválásával hajnövekedés és hajgyarapodás érhető el. A hajhullás csökken, míg végül teljesen megszűnik. A festéstől, szárítástól vagy más fodrászati beavatkozásoktól károsodott tincsek megerősödésük és felgyógyulásuk jeleként hamar visszanyerik korábbi ragyogásukat. A termék habkönnyű állaga ellenére a hajszesszel bekent tincsek rögtön dús, sűrű hatást keltenek és rendszeres alkalmazása is teljesen biztonságos. A termék egy újabb előnye, hogy nincs szükség a használat utáni hajmosásra, mivel egy szempillantás alatt felszívódik.

A hajnövesztő termék hatóanyagai

A hajszesz aktív növekedést elősegítő hatóanyagai képesek a bőr mélyére hatolni és hatásukat közvetlenül a szőrtüszőre kifejteni. Avokádó olaj, lucerna, hajdina, kínai medvegyökér, ázsiai gázló – csak néhány azok közül az összetevők közül, amelyek E, D, F, B vitaminokat tartalmaznak. Az antioxidánsok gyengéden ápolják a bőrt megakadályozva a kiszáradást és a hámlást, valamint táplálják a hajat és regenerálják annak egészségét. A természetes kivonatok nem csak a gyorsabb növekedést serkentik és növelik a kollagén termelést, de bársonyosan simává is varázsolják a bőrt. A természetes alkotóelemeknek köszönhetően a hajszesz használata az érzékeny bőrű emberek számára is biztonságos.

A Bliss Hair hajkozmetikum rendeltetésszerű használata esetén mellékhatások nem lépnek fel. A természetes hatóanyagok nem okoznak bőrirritációt. Fejbőrön előforduló horzsolások, sebek esetén javallott a termék használata előtt megvárni a sérülések teljes gyógyulását. A termék használata férfiak és (akár terhes vagy szoptató) nők számára egyaránt alkalmas.

A Bliss Hair természetes hajszesszel kapcsolatos pozitív visszajelzések a világ megannyi országából származnak – hatékonyságának és egyszerű használatának köszönhetően ez a forradalmian új termék most rendkívül népszerű. A világ számos pontjáról megrendelhető a termék, és az utóbbi időben Magyarországon is folyamatosan gyarapodik rajongótábora.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.