featured, Férfiaknak, Nőknek

Detoxic ‒ élősködők elleni gyógyír

A Detoxic gyógykészítmény bizonyítottan az egyik legjobb gyógyír az ismert paraziták ellen. Többféle klinikai vizsgálaton is átesett, és 100%-osan bebizonyosodott, hogy hatékony gyógyszer a paraziták által okozott fertőzések kezelésére. A kezelés időtartama egy hónap. Ez alatt az egy hónap alatt az élősködők, a bélférgek, valamint a petéik a méreganyagokkal együtt teljesen kitisztulnak a szervezetből. A szervek és szervrendszerek jelentős javulása, valamint az immunrendszer megerősödése tapasztalható.

A Detoxic százszázalékosan organikus termék, mely nem tartalmaz olyan káros vegyszer, GMO és hormon tartalmú összetevőket, amelyeket a tisztességtelen gyártók gyakran hozzáadják a gyógykészítményeikhez. A gyógyszer alkalmazását követően senki sem számolt be eddig mellékhatásokra. Kortól függetlenül bárkinek ajánlott. A Detoxic sok európai és ázsiai országban – köztük Magyarországon is – népszerűvé vált hatékonysága miatt. Bárki megrendelheti ezt a megfizethető gyógykészítményt.

A Detoxic tulajdonságai:

 1. Megöli az élősködőket;
 2. Méregtelenít;
 3. Gyulladáscsökkentő;
 4. Antioxidatív;
 5. Antiallergén;
 6. Hámlasztó;
 7. Fertőtlenítő;
 8. Immunomoduláns;
 9. Általános tonizáló hatást fejt ki.

A Detoxic hatásmechanizmusát az organikus növények biológiailag aktív összetevőinek és kivonatainak fito-terápiás aktivitása támasztja alá.

A Detoxic összetétele:

 • Fejlődésük összes szakaszában elpusztítja a bélférgeket és a parazitákat, megtisztítja szervezetet a méreganyagoktól, valamint a galandférgek petéitől, meggyógyítja a szervek károsodott nyálkahártyáját, gyulladáscsökkentő, megállítja a vérzést, helyreállítja a megrongálódott szöveteket és erősíti az immunrendszert;
 • Szegfű. Sok olyan mikroelemet és vitamin tartalmaz, mely erőteljesen serkenti az immunrendszer működését. A szegfű olyan különleges környezetet képes teremteni az emberi testen belül, mely védi azt az élősködők által okozott fertőzésekkel szemben. Intenzívebbé teszi az erjedés kiválasztását a béltraktusban, ezáltal helyreállítva annak működését. Megszünteti a mérgek által okozott megbetegedéseket, valamint a haspuffadás okait, így helyreállítva a gyomor savszintjeit. A szegfű csökkenti a stresszt, valamint enyhíti a fájdalmat és a gyulladást. A növény koleszterinszint csökkentő tulajdonsággal is rendelkezik.

Tudósok bebizonyították, hogy a Detoxic az egyik leghatékonyabb élősködők ellen használt gyógykészítmény. Ez az egyetlen igazán kimagasló eredményeket produkáló gyógyír. Épp ezért a gyógyszergyártó cégek is dicsérik a Detoxic-ot, és megkapta a Nemzetközi Minőségi Tanúsítványt is.

Manapság meglehetősen könnyen áldozatává élősködök által okozott fertőzés válhatunk. Rossz környezeti feltételek magukban hordozzák a talaj a víz és a levegő minőségének jelentős romlását. Bélféreggel fertőződhetünk meg az úszómedencében, az üzletekben, azáltal, hogy helytelenül megfőzött vagy mosott zöldségeket fogyasztunk, vagy fertőzött személlyel érintkezünk. Világszerte milliónyian fertőződtek már meg parazitáktól. Ugyanakkor csak nagyon kevesen tudják, hogy megbetegedtek, mivel a vizsgálatok és a megelőző intézkedések még nem terjedtek el mindenhol. Milliónyian halnak meg szervezetüket megtámadó élősködőktől. Kiderült, hogy sokféle élősködő még akár rákot is okozhat, mely világszerte több százezer ember halálát okozza.

Honnan tudhatjuk, hogy megfertőződtünk:

 1. Romboló általános egészségi állapot és egyéb betegségek hatástalan kezelése;
 2. Gyakori fáradtság, aluszékonyság, élénk karikák a szem körül, fejfájás, ok nélküli hányinger, rossz lehelet és megváltozott székletürítési minta;
 3. Az immunrendszer romló működése, mely gyakori közönséges megfázást, náthát és köhögést eredményez;
 4. Gyakori hangulatingadozás és idegesség;
 5. Tüsszentés, orrfolyás vagy bőrkiütés formájában megnyilvánuló allergia;
 6. Gyomor- és bél rendszer torzult működése;
 7. Romló memória, feledékenység és a koncentráció hiánya.

Ha egy adott személynek ezek közül több tünete is egyszerre jelentkezik, és a kezelés hatástalan maradt, sürgősen elkell végezni a megfelelő vizsgálatot. Az élősködők az emberi test bármelyik szervébe képesek behatolni, az agyat, a veséket, a belet, a szívet, a csontokat és az izomszöveteket is beleértve. A paraziták azáltal, hogy nagy mennyiségű méreganyagot termelnek, megmérgezik a vért, mely testünk szervei számára szállítja a tápanyagot. Az életbevágóan fontos tápanyagok helyett a megmérgezett vér a fent említett tüneteket okozó, mérgező bomlást előidéző termékeket kezdi el szállítani. A beteget gyakorta félre diagnosztizálják, amitól a kezelés hatástalanná válik. Előfordulhat például, hogy valakit gyomorhuruttal kezelnek, de a gyomorfájás és a hasi gyulladás megmarad. Ez azért történik, mert a paraziták jelenléte nem lett megállapítva. A Detoxic használatával teljes egészében kezelhetővé válik a gyomorhurut. Ugyanez történik más belső szervek begyulladásakor, a vérnyomás állandó ingadozásakor, valamint a csontok és azt izmok fájdalmakor is. Az a probléma, hogy még a minőségi diagnózis sem mindig teszi lehetővé az élősködők által okozott fertőzések beazonosítását. Ezért rendkívül fontos, hogy alapos kivizsgálás történjen és időben elkezdjük a megelőzést.

A Detoxic hatékony orvosság, mely megtisztítja, méregteleníti és megvédi a szervezetet a parazitáktól,

Alkalmazás

Felnőtteknek naponta kétszer egy evőkanálnyi ajánlott az orvosságból, lehetőleg egy órával étkezés előtt. A gyerekeknek naponta egyszer szükséges bevenniük a Detoxic-ot.

A gyógyszernek kellemes az íze, ezért a gyermekek örömmel be fogják venni.

Ön is könnyedén megvásárolhatja ezt a gyógyírt Magyarországon, mivel már nálunk is kapható, és nem drága.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.