featured, Férfiaknak, Nőknek

Forskolin Premium – a gyors és hatékony fogyás titka

Egy teljesen új, komplex fogyasztó hatású módszert alkottak meg a kutatók az indiai hárfacserje egyedülálló, biológiailag aktív anyagokban gazdag kivonatából. A Forskolin Active segítségével gyorsan, egészségkárosodás nélkül szabadulhatunk meg a túlsúlytól. A termék lassítja az öregedés folyamatát, illetve jótékony hatással van a szív- és érrendszere és az idegrendszerre.

A Forskolin Active fő alkotóeleme

A hárfacserje kivonatát régóta használják már az indiai orvoslásban, de a biztonságos fogyasztó hatása csak az utóbbi időkben vált ismertté. A hárfacserjéből kinyert forskolin elősegíti a zsírégetést, ezért is alkalmazzák egyre gyakrabban a különböző anyagcserét javító készítményekben. Ez az új gyógymód egyszerűen megvásárolható az interneten keresztül.

Óvakodjunk a hamisítványoktól! Az eredeti termék összetétele teljesen más hatással rendelkezik, mint a szokványos vizelethajtó teák és a kétes eredetű porok. A termék fő feladata a zsírrétegek lebontása, nem pedig a test kiszárítása.

A Forskolin Active működése és tulajdonságai

A pajzsmirigyhormonok közvetlenül segítik a szervezet működését. A hárfacserje kivonata (vagyis a forskolin) megnöveli ezek termelését, és kihasználja a teljes hatásukat. A hormontermelés megnöveli az összes szerv és szövet oxigénigényét, ennek eredményeképpen pedig megnő a teljesítmény és a test életerővel gazdagodik, valamint javul az közérzet és az agyi aktivitás. A Forskolin Active használatával megkezdődik a pajzsmirigyek regenerálódása. A hormontermelés szabályzásával lehetővé válik az anyagcsere folyamatok normalizálása a szervezetben.

A Forskolin Active pozitív hatásai

  • Növeli az inzulintermelést;
  • Stimulálja a fehérjeszintézist;
  • Elégeti a zsírt;
  • Felgyorsítja az anyagcserét;
  • Nyugtatja az idegrendszert;
  • Javítja a hormonális egyensúlyt;
  • Feldobja az agyi aktivitást, stb.

Indiában már évszázadok óta használják a hárfacserjét a légzési rendszer és az emésztőszervek problémáinak, illetve a bőrbetegségek és gyomorfájás kezelésére. A Forskolin Active, karcsúsító tulajdonságai mellett, további megelőző hatásokkal is rendelkezik. A hárfacserje kivonatnak hála, a készítmény pozitív hatással van a legfontosabb élettani folyamatokra, továbbá kiválóan égeti el a zsírt, az anyagcsere felgyorsulásának köszönhetően, emellett jótékony hatással van az idegrendszerre, amely biztosítja a nyugodt alvást.

A Forskolin Active alkalmazása és ellenjavallatai

A szükséges napi adagot fontos helyesen kiszámítani. Minél idősebb személy használja, annál kevésbé hatékony a gyógymód, mivel a készítmény az összes szervre kiterjeszti a hatását, nem csak a zsírégetésre. Az idős emberek esetében a szervezet működési folyamatai lassabbak, ezért nekik nagyobb mennyiségre van szükségük. Az adag mértéke a testsúlytól is függ, ezért a pontos kiszámítás minden esetben egyedi. A 10%-os aktív hatóanyagtartalom mellett, az átlagos bevitel napi háromszor 100 ml.

Savas kémhatása miatt, a termék nem ajánlott a gyomorfekélyben és gyomorhurutban szenvedő betegeknek, ezen felül a készítmény használata nem javasolt terhes és szoptató nőknek vagy tinédzsereknek sem. A kezelést a szükséges adag egyharmadával vagy felével ajánlott megkezdeni. Ha ezt követően nem tapasztalunk negatív változásokat a szervezetünkben, akkor megkezdhetjük a teljes dózis adagolását. A Forskolin teljesen biztonságos a férfiak számára, ráadásul fogyasztó tulajdonságai mellett, a készítmény megnöveli a férfihormon, a tesztoszteron szintjét is.

A Forskolin Active hatékony alkalmazása

Az anyagcsere felgyorsulásának hála, a Forskolin akár a sportolók étrendjében is helyet kaphat. Fizikai terheléssel párosítva, a termék elősegíti a hatékony izomnövekedést. A Forskolin használatával sokat javíthatunk a testalkatunkon – az alakformálás folyamata felgyorsul. Ellenjavallatok hiányában nyugodtan megvásárolhatjuk a Forskolin Active – ot, amely hatékonyan veszi fel a harcot a túlsúllyal szemben. Egy hónap elteltével, láthatóan csökken a ruhaméretünk, a fogyás fokozatosan történik, naponta néhány grammtól szabadulhatunk meg, amely havi több kilónak felel meg. A termék használata 16-18 éves kortól 70 éves korig ajánlott, az ellenjavallatok hiánya esetén.

A vásárlói vélemények szerint a Forskolin Active nevű fogyasztótermékre világszerte hatalmas az igény – ez Magyarországon is így van.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.