featured, Nőknek

Hydroface – egy különleges öregedésgátló krém

Az öregedés elkerülhetetlen része az életünknek. Sajnálatos módon, az időskor nem csupán bölcsességet, hanem ráncokat is hordoz magával. A nőknek ez különösen nagy problémát jelent. Napjainkban azonban, már számtalan különböző öregedésgátló terápia és kezelés vált elérhetővé – ezek az eljárások egy külön, rendkívül jövedelmező iparággá nőtték ki magukat. A fiatalításhoz igénybe vehetünk plasztikai műtéteket, Botox injekciós kezeléseket, kémiai hámlasztást és egyebeket.

Léteznek azonban más lehetőségek is, amelyek kevésbé fájdalmasak és nem igényelnek komoly beavatkozásokat. Ezek közé tartozik a Hydroface arckrém is. Az európai és amerikai vásárlói visszajelzések alapján, ez a különleges készítmény elképesztő eredményességgel segít a pigmentfoltok és a ráncok eltüntetésében. A krém napról-napra egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így már Magyarországon is elérhetővé vált.

A Hydroface összetétele

A Hydroface formulája különösen magas mennyiségben tartalmaz olyan összetevőket, amelyek pozitív hatást fejtenek ki az arcbőr felhámjának szövetjeire. Ezek közé tartoznak:

 • Argireline;
 • Matrixyl;
 • Hialuronsav;
 • Hidrolizált búza glutén;
 • Ceratonia;
 • Algae Macrocystis Pyrifera;
 • Havasi gyopár kivonat;
 • Shea olaj;
 • Borágó kivonat.

Milyen előnyeik vannak ezeknek az alkotóelemeknek? A déli féltekén őshonos Algae Macrocystis Pyrifera például ásványi anyagokban, E-vitaminokban és aminosavakban rendkívül gazdag, így megtisztítja a bőrt, puhává és selymessé varázsolja azt. Nem csoda, hogy ez az algaféle számtalan egyéb öregedésgátló bőrápolóban is megtalálható.

Az Argirelineről sem szabad megfeledkezünk. Ez egy új peptidlánc, amely képes ellazítani az arcizmokat, így megelőzve azok túlzott összehúzódásait, amelyek a ráncok kialakulásában is szerepet játszanak. Az Argireline blokkolja és megakadályozza az idegvégződésekből az izomrostokba küldött impulzusokat. Az enyhe bénító hatás révén, a felhám állapota drasztikusan javul.

A Hydroface működési elve és pozitív hatásai

A lenyűgöző Hydroface az alábbiak szerint fejti ki pozitív hatásait: A krémben található aktív összetevők serkentik a kollagén nevű rostos fehérje termelését a felhámban. A kollagénhiány gyakran vezet a bőr rugalmasságának elvesztéséhez és mély ráncok kialakulásához a homlokon, a száj sarkai körül, a szemek alatt, illetve egyéb helyeken. A Hydroface minimalizálja ezeket a káros hatásokat.

A Hydroface a bőr tökéletes hidratálása mellett, segít a ráncok kisimításában, illetve a stabil vízháztartás megőrzésében is. Nem titok, hogy a felhám felső rétegeinek túlzott víztartalma korai ráncokhoz vezethet. A túlzott hidratáció fokozatosan öregbíti a bőrt, így az elveszíti frissességét, megfakul, sápadttá válik.

A legjobb eredmények elérése érdekében, a krém használatát érdemes más, népszerű bőrápoló módszerekkel és technikákkal is párosítani. Például, a Hydroface használatát követően, néhány órával később, készíthetünk valamilyen gyümölcsös arcpakolást is. A krém felkenése előtt, érdemes megmosni a bőrünk egy mentolos, fekete ürmös, körömvirágos és egyéb gyógynövényes kivonatokat tartalmazó gyógyfőzettel. Ezek rendkívül hatékonyan segítenek a bőr zsírosságának csökkentésében.

A Hydroface krém előnyei

A Hydroface számtalan egyértelmű előnnyel bír.

 • Rendkívül könnyen használható, még bőrgyógyászati konzultáció sem szükséges az alkalmazást megelőzően. A Hydroface-t naponta kétszer érdemes használni, reggel és este, a nyakunkon és az arcunkon, alaposan elkerülve a szemeink körüli területet. A terméket az ujjbegyeinkkel is felvihetjük;
 • A készítmény tökéletesen biztonságos, amelyet számtalan, a tengerentúlon elvégzett orvosi vizsgálat is megerősített. A krém használata nem okoz irritációt, allergiát vagy egyéb, hasonló problémákat, így még a legérzékenyebb bőrrel rendelkezők is nyugodtan választhatják ezt;
 • A Hydroface erős védelmet biztosít a káros UV sugarakkal és az egyéb, negatív környezeti hatásokkal szemben, amelyekkel nap, mint nap meg kell birkóznunk az otthonunkat elhagyva;
 • A termék legfőbb előnye azonban mégis az, hogy gyors hatást fejt ki. A használatot követően, már a második napon pozitív változások tapasztalhatók. A csúnya pigmentfoltok és a ráncok mindössze 4 hét alatt tökéletesen eltűnnek, így fiatallá és ragyogóvá varázsolva az arcunk.

A Hydroface már emberek ezreinek segített a világ minden táján. A készítmény vásárlói rendkívül elégedettek voltak az eredményekkel. Nemrég napvilágra került, hogy egy híres, idősebb francia modell is ezt használta. A kora ellenére (már 70 éves is elmúlt!), hétről-hétre egyre fiatalabbnak tűnik!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.