Egyebek

‘Már nagyon régóta nem szexeltünk – ez gondot jelenthet?’

Mindannyian szeretnénk többet szeretkezni a mackónadrágban tévézés helyett, viszont egy őrülten fárasztó nap után sokaknak nehezükre esik időt szakítani a szexre ahelyett, hogy vennének egy forró habfürdőt, végigpörgetnék az Instagram-ot, esetleg máshogy kapcsolódnának ki. Mikor válik azonban a kevés szex igazi problémává a párok között?

A szex nélkül időszakok között is fontos különbséget tenni. Amennyiben ez a jelenség a párok kevés ideje és energiája miatt alakult ki, de ettől függetlenül mindkét fél rendszeresen gondol a szexre és beszél is róla, valamint kimutatja a vonzalmát, az még nem számít problémának. Ha valaki évente csak hétszer van együtt a párjával és emellett mindkét fél boldog, akkor semmi ok az aggodalomra!

Azonban, ha egy szexre éhes, boldogtalan kapcsolatban élünk, és már az idejét sem tudjuk, mikor voltunk együtt utoljára, ezért feszültnek vagy szomorúnak érezzük magunk és máshol keressük a figyelmet, az bizony tényleges problémát jelenthet. Az ilyen esetekben érdemes szexterapeutához fordulni.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.