featured, Nőknek

MaxLift – innovatív komplex, mely azonnal feszessé varázsolja a bőrét

A hölgyek bármilyen korban bájosak, ám a vágy, hogy fiatalabbnak nézzenek ki és még vonzóbbak legyenek, minden nőre természeténél fogva jellemző. Idővel az arcbőr elveszti a rugalmasságát, az arc elveszti határozott ovális körvonalát és megjelennek rajt az arckifejezések által hagyott ráncok. Az az igazság, hogy az arcon és nyaktájékon lévő bőr rendszeres és magas szintű ápolásával hosszú ideig megőrizhetjük bőrünk egészséges színét, feszességét és rugalmasságát. Azonban csak keveseknek sikerül speciális szépségszalonban alkalmazott kezelések és plasztikai műtét nélkül elkerülni a korral járó változásokat, melyek a bőr állapotának romlásához és az arc határozott körvonalának elvesztéséhez vezetnek.

Amerikai tudósok innovatív fejlesztésű készítménye, a MaxLift szérum alternatív lehetőséggé vált a drága és veszélyes műtéti arcvonal korrekcióval szemben. Ezt a terméket az orvostudomány és a kozmetológia modern vívmányai alapján fejlesztették ki. Hatékony bőrfeszesítő hatással rendelkezik. A vásárlói beszámolók megerősítik, hogy a készítmény szinte azonnal feszesebbé varázsolja az arckontúrokat, hatékonyan helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét és eltűnteti a ráncokat.

A szérum aktív összetevői

E szépségápolási termék fiatalító hatását a speciálisan kiválasztott összetevők komplex működésének köszönheti, mely intenzív regeneráló hatást fejt ki az epidermiszre és a bőr mélyebb rétegeire.

A szépségápolási készítmény az alábbi anyagokból áll:

 • fibrilláris protein (kollagén), mely a kötőszövet megszilárdításán keresztül regenerálja a bőrt, miközben a bőr nedvességmegtartó rétegét is megerősíti;
 • hialuronsav, mely antioxidáns és restrukturáló képességekkel, valamint erőteljes megszilárdító hatással rendelkezik (hatékonyan állítja helyre az elvesztett teltséget, feltölti a nasolabiális ráncokat, átalakítja az arckontúrt);
 • a karbamid természetes összetevője a bőr legkülső rétegének, növeli a nedvességszintet azáltal, hogy megköti az irharétegből származó vízmolekulákat;
 • a természetes ásványi agyag javítja a bőrszínt, kisimítja a barázdákat, ruganyosabbá varázsolja a bőrt és növeli annak nyúlékonyságát;
 • A MaxLift szérum azonnali ráncfeltöltő hatást fejt ki: 2 perc elteltével a bőr sokkal ruganyosabbá és feszesebbé válik, eltűnnek a „szarkalábak”, a szembetűnő nasolabiális barázdák pedig sokkal fiatalabbnak tűnnek.

A készítmény biztonságos és mindenféle tartósítőszertől mentes. Nem tartalmaz a bőt egészségére káros anyagokat.

Bizonyított kozmetikai hatások

A MaxLift szérum minden bőrtípusra alkalmas. Híg halmazállapotának köszönhetően gyorsan felszívódik és eljuttatja a regeneráló összetevőket a bőr alatti rétegekbe. A kozmetikai hatás mellett a krém terápiás tulajdonságokkal is rendelkezik – megszünteti a kisebb gyulladásokat és bőrhibákat.

A gyártó szerint a készítmény egyedi formulája akár 5 évvel is megfiatalíthatja a bőrt. Újraformáló hatása már az első használatot követően egyértelműen látható. A fejlesztők állítása szerint a ránceltöltő hatás akár 8-10 órán át is kitarthat.

A szérum segítségével az alábbi eredményeket érhetjük el:

 • a bőr megfelelően táplálttá és hidratálttá válik;
 • egyenletessé válik a bőrszín (eltűnnek az öregségi foltok és a szeplők);
 • elhalványulnak a sötét karikák, csökken a duzzadtság;
 • javul a vérkeringés az arcon;
 • kisimulnak a ráncok és a barázdák az arcon és a nasolabiális területen;
 • aktiválódik a természetes kollagéntermelődés a szövetekben;
 • antioxidáns hatás jelentkezik (csökken a szabadgyökök termelődése);
 • nő a normális szövetrugalmasság és nyúlékonyság;
 • hatás érzékelhető az irha papilláris rétegében és beindul az új sejtek termelődése;
 • ráncfeltöltő hatás jelentkezik az arc ovális kontúrján;
 • terápiás hatás jelentkezik az epidermiszen (eltűnnek az apróbb bőrhibák);
 • nem alakulnak ki újabb ráncok.

Ez a szépségápolási termék rendkívül népszerű az Egyesült Államokban. Ma már sok országban – köztük Magyarországon is – megrendelhető.

Alkalmazás

A MaxLift szérum alkalmazása egyszerű. Finom, könnyű textúrájának köszönhetően teljesen láthatatlanná válik a bőrön. Javasolt smink alá feltenni, lehetőleg 10 perccel annak alkalmazása előtt.

Használat előtt tisztítsuk meg a bőrt sminklemosóval, majd gyengéd, masszírozó mozdulatokkal vigyünk fel a készítményből kis mennyiséget a bőrre. A túlzott bőrfeszesség elkerülése érdekében javasolt a szérumból kevés mennyiséget felvinni.

A ráncfeltöltő hatás rendkívül gyorsan jelentkezik, ezért, ha gyorsan akar fontos eseményre felkészülni vagy gyorsan szeretné széppé varázsolni magát, akkor ez az innovatív termék nélkülözhetetlen. A MaxLift előnye más hasonló termékkel szemben az, hogy nemcsak azonnali eredménnyel szolgál, hanem ráadásul tartós bőrfeszesítő hatást fejt ki, ami jó néhány órán át tart.

A készítményt lefekvés előtt használhatjuk (legalább 2 órával azelőtt, hogy éjszakai nyugovóra térnénk). Ebben az esetben a bőrre gyakorolt regeneráló hatás intenzívebb lesz: nő a bőr rugalmasságáért felelős növekedési hormon, a szomatotropin mennyisége.

Szakértői vélemény a készítmény teljesítményéről

Szakértők és azon vásárlók szerint, akik már megrendelték és kipróbálták a szérumot, a MaxLift ráncfeltöltő hatása bizonyított. A már nem olyan fiatal hölgyek számára a szérum egyedi lehetőséget nyújt arra, hogy kihangsúlyozzák érett szépségüket és meghosszabbítsák fiatalos bájuk időtartamát.

Az egyedi szérum rendszeres használatával nemcsak bőrünk megjelenését javíthatjuk, de segítségével a bőrfiatalodás önszabályozó folyamatait is beindíthatjuk. Ennek a forradalmian új arcápoló terméknek a rendszeres használatával látható javulást érhetünk el és teljesen megfiatalíthatjuk az arcbőrünket.

A MaxLift a lehető legjobb megoldást kínálja mindenki számára, aki törődik a megjelenésével, fiatal és ápolt szeretne lenni, mely garantálja a lenyűgöző eredményeket.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.