featured, Férfiaknak

A ProstaPlast gondoskodik a férfiúi egészségről

Ahogy a férfiak elérnek egy bizonyos életkort és betegségeken, valamint stresszes időszakokon esnek át, az esetek többségében kellemetlen érzések jelennek meg a húgyúti rendszerükben. A tünetek eltérőek lehetnek, ám abban a tekintetben egyformák, hogy mindegyik kellemetlen.

Mely tünetek jeleznek romló egészségi állapotot a férfiaknál?

Az életben különféle betegségek leselkednek az emberre, ám egy sor olyan kellemetlen érzés is vár rá, melyek kifejezetten férfiaknál okoznak fájdalmat, akik ettől megijednek, mivel szeretnék megőrizni az egészségüket, a fiatalságukat és a potenciájukat.

Ebből kifolyólag az ijedtség és a döbbenet az alábbi változásokat idézi elő a férfiaknál:

 • Alvászavar és kényszerű éjszakai látogatások a vécén;
 • Hirtelen gyengeség és fáradtság érzése szokványos munkavégzést vagy edzést követően;
 • Fájdalom a medence környékén és lehetséges puffadás;
 • A libidó vagy a közösülés időtartamának csökkenése, vagy a befejezésre való képtelenség.

Amikor valaki ilyen tüneteket érzékel, általában abban reménykedik, hogy majd minden újra megjavul magától, míg mások bepánikolnak, és mindenféle reklámban látott készítményt kipróbálnak, a barátaik „hagyományos tanácsára” hallgatnak, vagy orvosról-orvosra vándorolnak. A legtöbb esetben a meghozott intézkedések, illetve azok hiánya semmiféle pozitív hatáshoz nem vezetnek és csak rövidtávú javulást eredményeznek a beteg egészségi állapotában, mely ezután az előzőekhez képest még romlik is. Bárhogy is legyen, nem éri meg időt és energiát szánni az ilyen próbálkozásokra. A modern orvostudomány már kitalált egy olyan egyszerű módszert – nevezetesen a ProstaPlast tapaszt – a férfiúi gyengélkedés kezelésére, mely kényelmes, és nem igényel bonyolult orvosi eljárásokat.

A tapasz összetétele

A tapasz hatóanyagait a szokványos orvosi készítmények nem tartalmazzák. Hatása hagyományos gyógynövényeken alapul, melyek a húgyúti rendszer kezelésére használatosak. A ProstaPlast összetevőinek hatása erősíti egymást, miközben az összes aktív összetevő teljes előkészítő eljárást végez a hatás aktiválásához.

A tapaszban elhelyezett oldott összetevők az alábbiak:

 • Az ismert fűszer, a fahéj természetes fertőtlenítő, és emellett élénkítő hatást gyakorol a férfiúi libidóra;
 • A pézsmaboglár gubói megszüntetik az idegi feszültséget és stabilizálják a vizeleti rendszer működését;
 • A lándzsás útifű, másnéven keskeny leveli útifű csökkenti az izomgörcsöket és javítja a test véráramlását a nemi szerveken belül is;
 • A logisticum egy olyan készítmény, amelyet a visszér kezelésére használnak és megakadályozza a görcsök és a vérrögök kialakulását;
 • Az ördöggyökér fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, mely természetes eredetű antibiotikum;
 • A borneol, mely a kámforfa kérgéről származik, pozitív hatással van az idegrendszerre, a vérkeringésre és csillapítja a fájdalmat;
 • A sáfrányos szeklice (vadsáfrány) gyógynövény formájában mézzel elegyítve felpezsdíti a vért és elgyengíti a puha izmokat.

A feldolgozási módjának köszönhetően a megszerzett összetevő felszívódik a bőrbe, tehát biológiai eredetű ragasztóanyagok segítségével viszik fel a tapasz felületére.

A ProstaPlastа előnyei

A tapasz legfőbb jellemzője, hogy letesztelt termékek kerülnek benne felhasználásra, melyek már bebizonyították hatásosságukat. Amellett, hogy az összetevők minden eleme a modern orvostudományban használatos, a hatásosságukat is elismerik a hivatalos orvosi jegyzékek.

Az orvosi összetevők használata, ha a bőr felszínére visszük fel őket, kisebb traumát jelent a szervezetnek, mint a tabletták vagy az oltások. Egyrészt az ilyen módszer nem okoz sérülést az emésztőrendszerben, másrészt a készítmény úgy jut be a véráramba, hogy fokozatosan hatol át a hajszálereken, nem pedig egyetlen beoltott dózis formájában érkezik az izmokba vagy az érbe.

Hogyan alkalmazzuk a tapaszt?

A tapasz akkor kezdi el kifejteni gyógyító hatását, a köldök környékén a meztelen bőre tapasztjuk (egy kicsit oldalra, nem pedig közvetlenül a köldöknyílást takarva) oda, ahol kényelmes. A felhelyezett tapasz lehetőleg ne dörzsölődjön hozzá és ne mozduljon el a derékövünk miatt, hanem az az ideális, ha 72 órán (3 napon) át ugyanott marad.

Ezután 24 órás szünetet kell tartani, majd új tapaszt kell felhelyezni.

A tapasz viselését követő két (néha három) hét elteltével érezhető, maradandó hatás tapasztalható. A kezelés időtartama az adott személy azon egyedi képességétől függ, hogy milyen hosszan alkalmazható rajta a kúra, illetve, hogy esetében mennyire előrehaladott állapotban van a betegség. A tapasz ugyanakkor hosszabb ideig is viselhető annak érdekében, hogy a betegség minden tünetétől teljesen megszabaduljunk.

Különböző országokból érkeznek vélemények a ProstaPlast természetes gyógytapasszal kapcsolatban, mivel nagyfokú megbízhatósága és könnyű alkalmazása miatt rendkívül népszerű. A világ szinte bármely országában megrendelhető a tapasz, mely nemrégiben Magyarországon is számos rajongót szerzett magának. A ProstaPlastot A ProstaPlast olyan férfiaknak javallott, akik gondoskodnak saját, valamint családjuk egészségéről és jólétéről.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.