featured, Férfiaknak, Nőknek

Psoridex: természetes segítség a pikkelysömör elleni harcban

A pikkelysömör egy gyakori bőrbetegség, amely a világ népességének körülbelül 4%-át érinti. A férfiak és nők egyaránt megfertőződhetnek – a statisztikák szerint, a betegek 70%-a 20 év alatti, az átlagos életkor pedig évről-évre folyamatosan csökken. A betegség számtalan érzelmi és fizikális problémát idéz elő, így nem csoda, hogy a pikkelysömörtől szenvedők régóta álmodnak valamilyen hatékony gyógymódról, amely segíthetne a gyógyulásban és a visszaesés elkerülésében.

A Psoridex egy természetes olajokból álló hatékony gyógykészítmény, amely egyáltalán nem hasonlít a gyógyszeripar modern termékeihez. A betegek már a használat első napját követően javulást tapasztalnak.

A Psoridex egyet jelent a:

  • bizonyított hatékonysággal;
  • legjobb ismert módszerrel a betegség leküzdésére és a visszaesés elkerülésére;
  • gyors és látható eredménnyel.

A termék vény nélkül megvásárolható. A Psoridex megakadályozza a betegség további előrehaladását, meggátolva a környező sejtek megfertőződését még a legsúlyosabb esetekben is. Hatékonysága már az első használatot követően érezhető, míg a folyamatos használat garantáltan megszabadít a bőr plakkoktól.

A Psoridex aktív összetevői

A termék természetes olajokból és összetevőkből áll, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt, baktériumölő és tisztító hatást kifejtve. A Psoridex nem tartalmaz hormonokat, hiszen ezek testre gyakorolt hatása még napjainkban is vitatott.

A termék az alábbi aktív összetevőket tartalmazza:

  • Napraforgóolaj — megszünteti az érintett területeken tapasztalt viszketést és kényelmetlenséget, megakadályozza a hiperkeratózist.
  • Paraffin (organikus ásványi olaj) — puhítja a bőrt és felgyorsítja a sejtek regenerációs képességét, valamint feljavítja az egyéb aktív alkotóelemek felszívódását.
  • Csipkebogyó olaj — lehámlasztja az elhalt bőrsejteket, fokozza a gyógyulás folyamatát. A csipkebogyó kiváló aszkorbinsav, E- és A-vitamin forrás, amelyek normalizálják az anyagcserét, megerősítik az immunrendszert, valamint megszüntetik a gyulladást és a duzzanatokat.
  • Mandulaolaj — kiváló összetételével javítja a bőr állapotát. Ez a természetes anyag tokoferolt („a fiatalság elixírjét”), A-, F- és B-vitaminokat tartalmaz, ezen kívül számtalan nyomelem is fellelhető benne, többek között kalcium, magnézium, vas, cink és foszfor. A mandulaolaj gyengéden hidratálja és táplálja a hiperkeratózisos bőrt, valamint megszünteti a gyulladást.
  • Búzacsíra olaj — A-, E-, D-, PP- és B-vitaminokban gazdag, tonizáló hatású, valamint serkenti a bőr regenerációját és eltávolítja az elhalt részecskéket – az elszarusodott és a keratózisos sejteket. Megállítja az érintett területeken tapasztalt viszketést és fájdalmat; mellékhatásoktól és allergiás reakcióktól tökéletesen mentes.
  • Fájdalomcsillapítók — baktériumölő hatást biztosítanak, sejtszinten stabilizálják az anyagcsere folyamatokat, illetve megszüntetik a pikkelysömör által okozott kényelmetlenséget. Ebbe a csoportba tartozik a butil-hidroxi-toluol, az aszkorbil-palmitát, az eugenol, a geraniol és az egyéb összetevők.

Szakértői vélemények

A pikkelysömörrel megfertőzött emberek testileg és lelkileg egyaránt szenvednek. A betegség megnehezíti számukra a társadalomba és a gazdasági életbe történő beépülést, míg az állandó viszketés meggátolja a normális pihenést és alvást, a kéz fertőzött területei pedig nehézséget jelenthetnek a munka során.

Laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyították, hogy a Psoridex az esetek 93%-ában megakadályozza a fertőzés visszatérését – a páciensek az enyhébb és a súlyosabb esetekben is egyaránt jelentős javulásról számoltak be.

Rendeld meg a terméket és dönts a fájdalommentes, teljes élet mellett, a viszketés és a visszaesés félelme nélkül. A készítmény egész Európában, Thaiföldön és más országokban is kapható.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.