featured, Férfiaknak, Nőknek

Rhino-Correct – egy forradalmi alternatíva az orrplasztika helyett

Ez az eszköz azon emberek számára készült, akik elégedetlenek az orruk kinézetével, korrigálni szeretnék a meglévő szépséghibáikat. A Rhino-Correct egy csipesz, amely az ortogel nevű minőségi anyagból készült, amely egyszerre szilárd, tartós és hipoallergén, így könnyedén és biztonságosan segít elérni az optimális eredményeket. A készülék mérete szabványos nagyságú, a tömege pedig csupán 15 gramm. A terméket szakértő specialisták és kozmetikusok fejlesztették ki az otthoni orrkorrekció lehetővé tételéhez. A Rhino-Correct csipesz könnyedén használható egyedül is.

Hogyan javítja ki a Rhino-Correct az orr külső szépséghibáit

Az orr anatómiai szerkezetét több különböző porc alkotja (oldalporc, felső orrsövény, orrsövényporc, alsó orrsövény és orrcsont). A csipesz mindennapos otthoni használata mellett az orrporcok mérete már egy hónapon belül csökkenni kezd. A pisze orral rendelkező emberek számára ez a változás különösen fontos.  A porcok mérete nagyjából 2 centimétert csökken minden hónapban.

A csipesz az orrcsonton is sokat segít. Ha valaki olyan szépséghibával rendelkezik, mint a sasorr, vagy valamilyen eltérés van az orrsövényében, akkor ezek a problémák könnyedén megoldhatók az orr kiegyenesítésével. Néhány hónap alatt hibátlan átalakulásokat érhetünk el plasztikai beavatkozás vagy más költséges eljárás nélkül, ezzel elkerülve az orvosi műhibát és az érzéstelenítés esetleges mellékhatásait.

A csipesz kényelmes szilikon párnái egy egyszerű kézmozdulattal beállíthatók. A termék tükör segítségével a kívánt méretre igazítható.

A termék használatával elérhető jelentős orrváltozások:

 1. Az orrszárnyak jelentősen összeszűkülnek;
 2. A hosszú orr rövidebb lesz;
 3. Az orrhát egy kissé felemelkedik;
 4. Az orrcsont kiegyenesedik és az orr görbesége vagy egyéb hibái eltűnnek;
 5. Az eltérő orrsövény visszanyeri egyenes és vonzó formáját;
 6. Az orr hegye, ami idővel deformálódik, újra megemelkedik.

Az egyszerű formatervezés ellenére, a termék rendkívül hatékony az orr alakjának gyors és hibátlan korrigálásában. A csipesz hatalmas népszerűségre tett szert és sok pozitív visszajelzéssel büszkélkedhet. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a termék ára nagyon kedvező, és végtére is, minden ember szeretne vonzó lenni, kortól és nemtől függetlenül.

Hogyan használható a Rhino-Correct orrcsipesz?

A terméket úgy tervezték, hogy azt a férfiak és a nők korosztálytól függetlenül használhassák. A csipesz heti három alkalommal történő, több órás használata már elegendő a hatékony és gyors korrigáláshoz. Minden használat előtt alaposan mossuk meg, majd helyezzük óvatosan az orra. Ennyi az egész. Amíg a házimunkával, vagy bármi mással foglalkozunk, a csipesz folyamatosan korrigálja a szépséghibákat, az orr porcaira és csontjaira kifejtett hatás segítségével.

A Rhino-Correct kíméletes módon segít elérni az orr kívánt formáját.  A termék használatával a vásárlók megjelenése mindössze néhány hónap alatt teljesen megváltozik, hiszen az orr az arc egyik domináns része. Mostantól mindannyian szívesen nézhetünk majd a tükörbe.

A Rhino-Correct előnyei

 • Garantáltan korrigálja az összes jelenleg ismert orrdeformációt;
 • Rövid időn belül látható eredményt biztosít;
 • Teljesen biztonságos a használata;
 • Meglepően kényelmes;
 • Egyszerűen használható;
 • Kedvező áron elérhető;
 • Otthon is hordható;
 • Minőségi garanciával rendelkezik és hatékony eredményeket biztosít, műtétmentesen.

A csipesz egyetlen hátránya, hogy nem tudja kezelni az orr azon súlyos sérüléseit, amelyek például autóbalesetek vagy más súlyos balesetek következtében alakultak ki. Az apróbb szépséghibákkal viszont könnyedén megbirkózik. A csipesz egy másik fontos tulajdonsága, hogy egyszerűen beállítható az orr alakjához és méretéhez. Az igazítás után már nem kell aggódnunk attól, hogy az esetleg egy köhögésnél vagy tüsszentésnél elcsúszik. A csipesz elmozdulása alvás közben sem fordulhat elő.

A Rhino-Correct tisztítása

A csipesz tisztításához nem szükséges alkohol vagy más vegyszerek. A legjobb megoldás az egyszerű babaszappan használata.

Szakértői, sebészi vélemények

Számos elismert kozmetikus jelzett már rendkívül pozitívan vissza a Rhino-Correct használatával kapcsolatban. Az orvosok kiemelték a csipesz teljesen biztonságos használatát, és a betegeik elégedettségét. Minden kozmetikus egyetértett abban, hogy ez az újszerű termék igazi mérföldkőnek számít a szépészeti és korrekciós műtétek iparában.

Nem meglepő, hogy számos olyan orvos, akik az orrplasztikából élnek, vonakodott beismerni ennek az egyszerű orrkorrigálónak a hatékonyságát.

Ami egyszerű az nagyszerű, ez a Rhino-Correct orrcsipeszre különösen igaz.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.