featured, Nőknek

Varikosette krém visszér Ellen

A visszérbetegség széles körben elterjedt probléma, különösen olyan nők körében, akik a napjuk nagy részét állva töltik, és magassarkú cipőt viselnek. Estére azt érzik, hogy bedagadt és elnehezült a lábuk, az érfalaik beszűkültek, bőrük pedig kiszáradt és repedezetté vált. Seprűerek jelennek meg a lábukon, melyek végül trofikus fekélyeket okoznak. A szakorvosok azt javasolják, mihamarabb kezdjük meg a visszerek kezelését, ehhez pedig új és hatékony készítményeket alkalmazzunk, melyek megerősítik az érfalakat, felgyorsítják a sebgyógyulást, helyreállítják vérkeringést és tápanyagot juttatnak a szövetekhez.

A Varikosette krém megállítja a betegség előrehaladását, ami a lábon és a bőrben található erekre gyakorolt átfogó hatásának a köszönhető. Ezt a készítményt otthoni használatra tervezték. Krém tökéltesen felszívódik és nem hagy maga után nyomot a ruhán. Vásárlói vélemények azt bizonyítják, hogy szinte azonnal enyhíti a nehézség érzést a lábakban, és csillapítja a visszerek egyéb tüneteit.

A Varikosette krém formulája

A Varikosette krém az alábbi benne található összetevők tevékenységének köszönheti rendkívül jó hatékonyságát:

  • A vadgesztenye kivonat felgyorsítja a szövetek regenerálódását, fokozza más, a krémben megtalálható összetevők hatását, valamint elősegíti a bőr gyógyulását és a sebek rezorpcióját;
  • A mentol ellazítja a feszült izmokat, kellemes hűsítő és könnyítő hatást gyakorol, valamint enyhe nyugtató hatással rendelkezik;
  • A karbamid növeli a szövetek bioelérhetőségét és serkenti a sejtek anyagcsere-folyamatát;
  • A gingko biloba és varázsdió levél kivonat növeli az erek tónusát, helyreállítja az erek normális vérkeringését és csökkenti a visszerek külső jeleit;
  • A napraforgó- és a kukoricaolaj puhítja a szöveteket, gyógyítja a kisebb sérüléseket és fekélyeket, valamint javítja a sejttáplálást;
  • A troxerutin erősíti az érfalakat, megszünteti a vénákban a gyulladás jeleit, leapasztja duzzadást, eltünteti az irritációt, valamint az alsó végtagokban jelentkező visszerek fő kiváltó oka ellen küzd.

A Varikosette krém működése

Az alsó végtagokban kialakuló visszerek az érfalak elvékonyodása mellett csökkentik azoktól tónusát és csomók kialakulásához vezetnek. A rendszeres fizikai fáradtság, mely a lábak statikus terhelésének eredménye, hozzájárul a betegség súlyosbodásához. Ez ahhoz vezet, hogy a vénák túlságosan megfeszülnek és emiatt akár szívbillentyű-elégtelenség is jelentkezhet.

A visszér kezdeti stádiumában a Varikosette gyógynövény alapú készítmény rendkívül hatékony. Tökéletesen elvégzi a munkáját: megakadályozza a seprűerek megjelenését és a visszerekhez kötődő egyéb komplikációk kialakulását. A krém összetétele olyan anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik az érfalakat, enyhítik a duzzadást és a nehézség érzést. Sok nő szégyelli magát azért, mert a seprűerek miatt nem elég vonzó a lába, és emiatt harisnyát hordanak és kerülik a szoknya vagy rövidnadrág viselését. A Varikosette krém segítségével megszabadulhat a visszér külső jeleinek legtöbbjétől. Az a legfontosabb, hogy minél hamarabb kezdje el használni a készítményt, mielőtt a betegség trombózisos komplikációkhoz vezetne és mélyebben is érintené a vénákat.

A Varikosette krém más gyógyászati kenőccsel és készítménnyel is kombinálható. A krém hatásának fokozása érdekében javasolt csökkenteni a láb terhelését és naponta 5-10 percen át tartó, könnyű tornagyakorlatokat végezni. A Varikosette krém mindenkinek ajánlott, aki törődik a lába egészségével és szeretné megakadályozni a visszér kialakulását, valamint csökkenteni kívánja annak külső jeleit.

Hogyan használjuk a visszér elleni krémet?

A Varikosette krém használata egyszerű: vigye fel a készítményt a láb száraz és tiszta bőrfelületére naponta (szükség szerint) akár többször is. Legjobb, ha ezt este teszi azért, hogy miközben nyugodtan alszik ne érezzen semmi kellemetlen dolgot. Ha erős fájdalmai jelentkeznek, vagy megduzzad a lába és nehézséget érez, akkor szükség szerint akár többször is alkalmazhatja napközben a krémet. Azonnal felszívódik és nemhogy hátra ragadós maradványt. Amikor a visszér elleni krémet használja, lentről felfelé haladó, gyengéd masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be a bőrbe. A seprűerek már a krém használatát követő néhány héten belül eltűnnek.

Gyógyító tulajdonságai miatt a krém rendkívüli népszerűségre tett szert. Ezt a kitűnő terméket szinte bármelyik országban meg lehet rendelni, és nem olyan régen a Varikosette Magyarországon is ismertté vált.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.