featured, Férfiaknak, Nőknek

XPower – a potencianövelés kitűnő módja

A mai kor embere rengeteg energiát emészt fel naponta, nemcsak sportolással, hanem a szokásos mindennapi tevékenységek által is. Így éjszaka, sokaknak már nincs kedve máshoz, mint hamar álomba szenderülni, amint a fejük a párnát éri. Az életerő helyreállításának éjszaka kell történnie, ám ezt teljeskörű pihenést igényel, amely legalább 6 órán át tartó alvás eredménye. De mi a helyzet azokkal, akik gyakran nem képesek eleget aludni, ami azt jelenti, hogy szinte semmit sem pihennek?

Mi történik, ha nem alszunk eleget?

Amikor valaki folyamatosan nem alszik eleget:

  • Gyakrabban és nagyobb mennyiséget eszik, mivel az alváshiány megnövekedett étvágyhoz vezet. Ilyenkor rendszerint a magas kalóriájú készítményeket részesítjük előnyben, amelyek nagy mennyiségű szénhidrátot tartalmaznak, ezek pedig előnytelenül befolyásolják az alakunkat;
  • Figyelmetlen Évának és a reakció idejük lelassul. Ez növeli a közúti balesetek kockázatát és a munkahelyi baklövések számát;
  • Rosszabbul néznek ki, mint általában: az alvás nemcsak az agyműködésre van jótékony hatással, hanem a megjelenésre is. Nemrégiben tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az alvásmegvonástól szenvedő emberek kevésbé vonzóak a körülöttük lévők számára.

Az állandó és hosszantartó alváshiánynak köszönhetően csökken a szervezet védekező-képessége, romlik az érzelmi állapot, valamint nő a stroke és a korai elhalálozás kockázata. A férfiak megtermelt ondósejt száma csökken, ami mindenkit, aki apa szeretne lenni aggodalommal tölthet el. A folyamatos alváshiány a szexuális vágy csökkenéséhez is vezethet.

Mi segíthet rajtunk?

A libidó különféle okok miatt tűnhet el, ám a közösülés hiánya vagy rövid időtartama minden esetben gyakorta vezet partnerek közti vitához, vagy akár szakításhoz is. Épp ezért az emberiség erősebb fele másféle módszereket használ a potencianöveléshez, melyek némelyike akár negatív hatást is gyakorolhat a szervezetre.

Nemrégiben megjelent a potencianövelő termékek piacán az XPower egyedi karkötő, amely egy természetes – és ami még fontosabb –, a férfi egészségre nézvést tökéletesen biztonságos anyagból, turmalinból készült. E csodálatos karkötő újdonsült tulajdonosai mind arról számoltak be, hogy amióta viselik, a szexuális együttléteik átlagos minősége és időtartama is javult, amit azonnal észrevettek a partnereik.

Az XPower tulajdonságai

A turmalin nevet olyan, viszonylag ritka ásványi anyagok egy csoportjára alkalmazzuk, melyek eltérő színe határozza meg azt, hogy mire használjuk az adott követ: készülhet belőle ékszer vagy díszítőanyag is a jövőben. Ez az egyedüli olyan ásványi anyag, mely állandó elektromos mezővel rendelkezik.

A turmalin egyedi egészségre gyakorolt tulajdonságait az anionok nyújtják (infravörös fény), melyek felgyorsítsák viselője szervezetének és bőrének anyagcseréjét. Ez a kibocsátás eltávolítja a méreganyagokat, valamint enyhíti a különféle okok miatt jelentkező duzzadást és fájdalmat.

Nemcsak tudományos kutatók, hanem az XPower használó vásárlók véleményei is azt támasztják alá, hogy a karkötő:

  • helyreállítja a vérnyomást;
  • gyógyít;
  • javítja az idegrendszer működését;
  • stabilizálja belső szervek, különösen a szív működését;
  • növeli az immunitást.

Ám az XPower legfőbb hatása a potencianövelés, melyet a karkötő viselőinek 99%-a megtapasztalt.

Az XPower karkötő hatékonysága

Az XPower karkötő nemcsak a férfiakra, de a nőkre is pozitív hatást gyakorol. Állításuk szerint az XPower karkötő „varázslatos” férfiassága gyakorolt hatása igaz. A hölgyek dicsőítik a férjeiket, akiknek sikerül megszabadulniuk a potencia problémáktól, és némelyek még azt is kijelentették, hogy a párjuk szerszáma meg nőtt szex közben, amióta elkezdték viselni az XPower karkötőt.

Az XPower karkötő gyártói, tulajdonosai és néhány orvos is azt állítja, hogy a karkötő hosszabb távon történő viselése hangsúlyosabb és hosszabban tartó eredményeket szül, mint különféle vitaminok, étrend-kiegészítők, potencianövelő hatóanyagok és egyéb gyógyszerek szedése. Az XPower csupán néhány héten át történő folyamatos viselése azt eredményezheti, hogy a férfiak néhány évvel fiatalabbnak érzik magukat.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published.